Warmtecabines

Previous
Next

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van sporten in een infrarood warmtecabine?

Iedere vorm van lichaamsbeweging is aan te raden als je wilt afvallen.

Het sporten in een TFM warmtecabine kan je een boost geven en dus sneller resultaat geven bij het afvallen. In een cabine wordt door de warmte het verbrandingsproces versneld. Daardoor gaat het lichaam eerder de vetreserves aanspreken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Door onze persoonlijke begeleiding en een trainingsprogramma op maat gaan we samen aan jou specifieke doelen werken. Daarbij houden we rekening met je conditie, leeftijd en eventuele blessures.

Het sporten in een warmtecabine geeft ook als voordeel dat oefeningen liggend worden uitgevoerd en daardoor rug en gewrichten worden ontlast. De TFM infraroodcabine wordt verwarmd tot ongeveer 38 graden waardoor spieren en gewrichten sneller zijn opgewarmd en goed warm blijven. Dit zorgt ervoor dat spierpijn en blessures voorkomen kunnen worden. Ook mensen met lichamelijke klachten zoals; artrose, reuma en fibromyalgie hebben baat bij het sporten in een infrarood warmtecabine.

Uiteraard zorgt enkel alleen het sporten in een warmtecabine er niet voor dat je effectief kunt afvallen. Wil je echter een bepaald streefgewicht bereiken en langdurig afvallen, dan is het vooral belangrijk om een gezond en gevarieerd eetpatroon aan te houden. Het sporten in een warmtecabine is een goede aanvulling op een healthy lifestyle.

Meer weten? We informeren je graag, bel 076-8200910 of stuur ons een mail info@glowmotion.nl