Infrarooddeken

Infrarooddeken

Werking van de infrarooddeken

De warmte van infrarood heeft een positieve werking op lichaam en geest en is voor iedereen geschikt. En heeft een goede invloed op verschillende lichamelijke klachten. Er zijn vele soorten aandoeningen en pijn heeft verschillende oorzaken. Warmte van de infrarood straling heeft een gunstig effect hierop. Het infrarooddeken geeft spectaculaire resultaten bij mensen die last hebben van reuma, fibromyalgie, jicht, artritis, acne, cellulite, stress en huidproblemen.

Voordelen;

Afslanken is een proces waarbij de stofwisseling overtollige vetreserves verbrandt. De infraroodstraling kan diep in de huid doordringen en stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling in het lichaam. Door de versnelde stofwisseling worden vetreserves sneller aangebroken  De warmte in het lichaam heeft tevens een goede werking op de spieren. Giftige stoffen worden sneller het lichaam uitgewerkt door het infrarooddeken dan enige andere methode. Deze grondige reiniging heeft een positieve invloed op gewrichten, spieren en de huid. . Een regelmatig gebruik van de infrarooddeken (ong 30 min.) is dan ook een gezonde gewoonte.

  • Stimulering van vetverbranding
  • Bevordert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam
  • Zorgt voor soepele spieren, pezen en gewrichten
  • Betere werking van het immuunsysteem
  • Ondersteund het herstel van de lichaamcellen
  • Bevordert een goede huidfunctie
  • Bevordert een goede nachtrust

Behandeling:

De directe warmte van een infrarooddeken zorgt voor een zeer ontspannen en aangename behandeling voor de spieren. En heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam. De infrarooddeken wordt tot een soort van slaapzak gevormd en middels klittenband vastgezet. De behandeling duurt 30 min. met een temperatuur die ingesteld kan worden tussen de 30 en 60 graden Celsius.